Loading...

Industrieel.

 

 

Grootschalige projecten en bedrijven

Uw voordelige groene energie met een installatie van A1 GREEN ENERGY 

Binnenkort leest u hier meer informatie over onze HEATBOOSTER. De nieuwste ontwikkeling op wereld nivo van een warmtepomp voor industrie met een invoer temperatuur van min 30 graden  en een uitvoer temperatuur van maximaal 160 graden  electra  : 5 - 60 KW.

 

Welke installatie het beste bij uw bedrijf  past, hangt af van uw wensen , daarom geven wij vrijblijvend een advies op maat waarin uw voorkeur opnemen. Hieronder een kleine opsomming van de mogelijkheden:  

De lucht-water warmtepomp onttrekt warmte aan de lucht en voert die lucht via een watercircuit naar binnen. Die warmte kan je gebruiken voor sanitair warm water of voor de centrale verwarming. Dit systeem kunt u bovendien combineren met vloerverwarming van uw kantoren en bijgebouwen. Een lucht-water warmtepomp wordt vooral gekozen om bestaande gebouwen van een milieuvriendelijk energiesysteem te voorzien.

Een grond-water warmtepomp maakt gebruik van de warmte die in de ondergrond aanwezig is. Bij de installatie van warmtepomp grond-water heb u de keuze uit twee systemen: een horizontaal of verticaal buizennetwerk. 

Een brine ( water-water) warmtepomp onttrekt warmte uit het grondwater, dat ook in het putje van de winter nog een temperatuur tussen 7 en 12 graden bereikt. De temperatuur van het grondwater blijft bovendien bijna altijd constant. Hiervoor heb u een dieptepomp nodig die het water uit de grond pompt  en een lozingsput waarin het gebruikte grondwater terechtkomt. 

Een brine-water warmtepomp heeft het hoogste rendement van alle warmtepomp systemen. 

De verschillende mogelijkheden kunt u combineren met zonne-energie en eventueel energieopslagsystemen.